Constanta.RO

Felicia Ovanesian, prin Asociația Constanța Altfel, aruncă pe piață minciuni, pentru a-l discredita pe Claudiu Palaz

0

În lipsă de activitate, Asociația Constanța Altfel s-a transformat în ultima perioadă într-un vehicul prin care Felicia Ovanesian și Vergil Chițac, ajunși în fruntea Primăriei Constanța, se răzbună pe adversarii politici din campania electorală.

După ce au anunțat că vor demola TOATE terasele amplasate ilegal, măsura fiind luată doar împotriva terasei pe care o frecventa fostul viceprimar Dumitru Babu, următorul la rând este Claudiu Palaz.

Pentru a-l discredita pe candidatul PMP, Asociația Constanța Altfel a aruncat pe piață o MINCIUNĂ de zile mari, încercând să convingă lumea că de lângă casa în care locuiește familia Palaz, Primăria Constanța construiește din bani publici scări, pentru a-i facilita acestuia accesul către plajă.

”Stiati ca primaria lui Fagadau ii face gibonului scari sa coboare din curte fix pe plaja? Da, pe banii nostri…Scarile pentru popor sunt 200 m mai incolo, dar n au fost atractive pentru Bula. Iti rupi gatul pe ele…Toate astea se intampla pentru ca mai sunt cativa giboni in carti. Maine aveti marea oportunitate sa scapati de ei. Mere verzi daca votati, mere verzi o sa mancam”, scrie Constanța Altfel pe contul de Facebook.

În realitate, investiția este realizată de doi privați, locuitori ai acelei străzi, care vor preda amplasamentul Primăriei Constanța. Niciun leu din bani publici nu va fi folosit pentru acest proiect. Iar reprezentanții asociației Constanța Altfel știu foarte bine asta, că doar conduc Primăria Constanța acum.

Doar că, în lupta politică în care s-au implicat, în lupta lor pentru a-l discredita pe Claudiu Palaz, ce mai contează o minciună în plus? Că doar ne-am obișnuit.

 

panou
About Author

Lasa un raspuns