Constanta.RO

Horia Constantinescu despre agenții economici din Constanța: ”Niște nesimțiți”

1

Recent ieșit din izolare, directorul de servicii publice al Primăriei Constanța, Horia Constantinescu, s-a dat din nou în stambă, în cadrul unui interviu oferit publicației FocusPress.ro. Fostul șef CJPC, adus în mod inexplicabil în echipa sa, de primarul Vergil Chițac, a declarat despre agenții economici constănțeni care nu au dorit să sponsorizeze Primăria Constanța cu beculețe, că sunt ”niște nesimțiți” de care îi e lehamite.

Poziția moderatorului Alexandra Cucu a fost corectă, jurnalistul aducându-i aminte interlocutorului că acești agenți economici plătesc taxe și impozite care contribuie sănătos la bugetul local și implicit la viața orașului. Acest detaliu însă nu pare să-l impresioneze pe micuțul director din Primăria Constanța. Mai mult, atunci când i s-a adus aminte că Luxten a sponsorizat orașul, montând ornamentele în mod benevol, răspunsul lui Horia Constantinescu a fost unul ironic ”mi-a dat o lacrimă, dar nu ați văzut, eram în carantină”.

Poziția directorului Primăriei Constanța referitoare la agenții economici este una incalificabilă și ar trebui taxată prompt de primarul Vergil Chițac. De altfel, ne aducem aminte de declarația actualului primar, în campania electorală, atunci când îl critica pe Decebal Făgădău, pentru că acesta din urmă își permitea să se certe cu Gabriel Comănescu.

“Am înțeles că domnul acesta sau cum îl numiți (Făgădău – n.r.) s-a luat la trântă cu un privat (Comănescu – n.r.). Dom-le, lăsând la o parte cât de contestați sunt acești oameni în opinia publică, este pentru prima dată în istoria democrației când un primar vituperează la adresa unui privat, care desfășoară activitatea în raza autorității teritoriale pe care o păstorește. Ce să ai cu un om care dă locuri de muncă? Nu pot să înțeleg… cum poți ca primar să te iei la trântă cu un privat? Eu nu am mai auzit așa ceva…” a declarat Chițac pentru Tomis News.

Aceasta era poziția lui Vergil Chițac, înainte de alegeri. În prezent, un director al Primăriei Constanța îi numește pe TOȚI agenții economici din oraș NESIMȚIȚI, iar primarul Vergil Chițac tace.

Sursă video: www.focuspress.ro

Apropos, o întrebare retorică. Cât de mare ar fi fost scandalul dacă fostul vice, Dumitru Babu, îi numea pe agenții economici nesimțiți?
About Author

Un comentariu

  1. agenteconomicct on

    Si el la fel ca si el este agent economic, sau plaja lui mizerabila nu se pune. Acum sper sa-l calce si pe el controalele de la OPC pe plaja lui de alge parfumate si puteragiuri de specimene.

Lasa un raspuns