Concert Salamandra, pe 15 august, la Harlequin Mamaia

In minunata zi de 15 august a Sfintei Marii va prezentam un concert LIVE cu cea mai buna muzica alaturi de trupa SALAMANDRA.

Trupa Salamandra a luat fiinta in anul 2004 , iar in anul 2012 si-a schimbat complet componenta , activand in formula actuala pana in prezent. Au avut nenumarate aparitii TV , numeroase concerte atat in tara cat si in strainatate . Detin un repertoriu international impresionant , si se departajeaza de celelalte trupe din prisma soundului occidental , a aparitiei scenice , si a showlui exceptional pe care-l fac.

Din actuala componenta fac parte
1. Cristian Becker vocals , and Guitar player (a facut parte din prima formula a trupei Scorpions in anul 1969 ) Leader Band
2. Marian Dinca – Lead Vocals , participant la vocea Romaniei
3. Craciun Stefan – guitar player , and backing vocals (membru si in trupa Balcano condusa de maestrul Ovidiu Lipan Tandarica)
4. Mitri Sebastian – Bass player and backing vocals
5. Matei Stanciu – Drums (fost membru Provincialii )
6. Sorin Calin – Keyboards and backing vocals

Evenimentul are loc vineri 15 august ora 22.00.
Bilet 30 lei. Rezervari la 0766400181.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 24 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 21.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

Eveniment sustinut de www.evenimente-constanta.ro, Pure Fitness, Maritimo, Cuget Liber si Magic FM

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular