Agenda Constanta.RO

Agenda orasului Constanta aduna si afiseaza date despre :

Cafenele, ceainarii & baruri

Constanta Buna Dimineata

Agenda Constanta – Pagini de contact

O parte dintre noi stim ce inseamna cafeaua. Cafeaua nu este numai acea licoare ci este si ocazia perfecta pentru discutii, planuri, liniste si de ce nu o clipa de placere. Locul unde este consumata cafeaua este de aceea foarte important, iar in Constanta cafenelele devin din ce in ce mai neincapatoare. Iata o lista a cafenelelor recomandate de noi aici

Restaurante

 filename-224-jpg-thumbnail0

Agenda Constanta – Pagini de contact

Va doriti pur si simplu sa luati masa in oras? Sau poate vreti sa sarbatoriti pe cineva drag? Poate sa experimentati un nou fel de mancare, pe care nu l-ati mai gustat? Agenda Constanta.Ro va vine in ajutor. Punem la dispozitie o lista a celor mai bune restaurante constantene.

Cluburi

clubbing

Agenda Constanta – Pagini de contact

Unii dintre noi muncesc 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Dupa un asemenea travaliu, o seara in club poate fi ceva extrem de relaxant. Asta daca nu preferati un concert pe care sa-l savurati impreuna cu cei mai buni prieteni. Constanta are cateva cluburi in care se intampla lucruri interesante iar noi va punem la dispozitie o lista a lor.

Cofetarii

cofetarie

Agenda Constanta – Pagini de contact

Oricat ne-am dori, nu putem fugi de pacatul dulce. Cu totii simtim nevoia unei prajituri delicioase, din cand in cand. Gasiti aici o lista cu cele mai apreciate cofetarii si patiserii de la malul marii negre. Nu sunt foarte multe, dar cu siguranta cofetariile constantene va pot oferi experiente dulci, de neuitat.

Fast Food & Pizza

pizza

Agenda Constanta – Pagini de contact

Ne place sa spunem ca nu exista nimic mai nesanatos decat junk food-ul. Cu toate astea, vedem zilnic cozi imense in fata la o shaworma sau un kebab. E placut sa-ti iei prietenii si sa radeti in jurul unei pizze imense sau sa va umpleti stomacul, dimineata, la iesirea din club, cu ceva cald si facut repede.

Shopping

shopping

Agenda Constanta – Pagini de contact

“As vrea sa ne intalnim la mall” spune un celebru cantec de pe la noi. Toti frecventam mall-urile, fie pentru a ne plimba, pentru a face shopping sau unii chiar pentru a socializa. Constanta.ro va pune la dispozitie lista completa a unitatilor de shopping din oras.