Puiu Hașotti amenință public: ”Claudiu Palaz s-o lase mai moale, altfel vorbesc eu”

Senatorul Puiu Hașotti a fost în cursul zilei de ieri protagonistul unui episod mai rar întâlnit în ultima vreme. În cursul unei conferințe de presă, susținută de PNL Constanța, parlamentarul a atacat violent partidul Mișcarea Populară, noul președinte al acestuia Traian Băsescu dar și pe fostul prefect, Claudiu Palaz, pe care e extrem de supărat pentru că l-ar fi numit ”agent sovietic”.

Tirada senatorului liberal a început cu atacuri la fostul președinte și Partidul Mișcarea Populară. ”Traian Băsescu a fost ales cum erau aleși împărații romani, de garda praetoriană, cu urale. Un singur candidat, la fel ca marii dictatori, Hitler, Stalin, Ceaușescu, toți erau candidați unic dar nu erau aleși cu unanimitate, pentru că aceasta e moartea democrației. A fost ales ca Liviu Dragnea. Între cei doi există asemănări, evidente. Traian Băsescu spune că vrea să aducă suflu nou în politică. Nu mulțumim! Ne crede amnezici când spune că n-a făcut înțelegere pe sub masă? A recunoscut public că în 2008 a avut întâlniri cu Ilie Sârbu. Sau când s-a dus cu căciula în mână la Grivco pentru a scoate Partidul Conservator, aia a fost transparentă?”, s-a întrebat Puiu Hașotti. Nici Claudiu Palaz nu a scăpat de gura lui Puiu Hașotti. ”face declarații care nu sunt conforme cu realitatea și la un moment dat voi arăta cine au fost personajele care au intervenit pentru acest domn în 2005, undeva sus, sus de tot. Vă voi spune la începutul campaniei electorale cum au stat lucrurile”, a spus Puiu Hașotti.

Și pentru ca tabloul să fie complet, la finalul conferinței de presă, asaltat de jurnaliști pentru a lămuri acest subiect, Puiu Hașotti a transformat totul într-o serie de declarații care pe alocuri au avut chiar iz de șantaj. Puiu Hașotti s-a corectat totuși în momentul în care a realizat că nu se află pe un drum bun. ”Îl sfătuiesc să fie mai atent cu declarațiile. Să aibă grijă ce spune. Întrebați-l cine-i spunea Claudelu în 2005, sus de tot. Transmiteți-i salutările mele, nu e vorba de șantaj, pentru că voi spune oricum în preajma campaniei electorale despre ce e vorba.”, a încheiat Puiu Hașotti.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular