PRU Constanța se înscrie în lista partidelor de opoziție cu 27 de structuri în tot județul

Vicepreședintele Partidului România Unită, avocatul Dumitru Bădrăgan, a prezentat ieri, într-o conferință de presă, câțiva dintre oamenii pe care i-a ales pentru a conduce filialele partidului din județ.
Astfel, la Eforie, partidul va fi condus de Lucia Sărăcilă, o fostă angajată a primăriei care spune că a ales acest partid după ce timp de mai mulți ani s-a luptat cu corupția sistematizată din administrația orașului respectiv. Doamna sărăcilă a evitat să detalieze actele de corupție, preferând să spună că ”este un om de acțiune, nu unul de televiziune” și că, la momentul potrivit, va face dezvăluiri complete despre modul în care Ion Ovidiu Brăiloiu și oamenii săi acționează împotriva intereselor localității.
La Ovidiu, filiala PRU va fi condusă de un fost consilier local, Ion Șerban, un fost social democrat care, la rândul lui, s-a autoexilat din partid pentru că formațiunea politică pe care o reprezenta nu mai apăra interesele oamenilor.
O figură interesantă dar și cunoscută, care a ales Partidul România Unită, este Nae Negrea, un fost consilier local din Mangalia, om de afaceri și voce importantă în politica ultimilor 20 de ani din oraș. Acesta ne-a declarat că nu dorește să participe la vreun scrutin electoral ci mai degrabă să ofere din experiența sa tinerilor care doresc să intre în politică.

Miting de protest , pe 1 noiembrie

Pe data de 1 noiembrie, la ora 15, reprezentanții PRU se vor întâlni în fața școlii numărul 11, pe strada Ștefan Mihăileanu, unde vor organiza un marș de protest. Întâlnirea, nu se vrea un miting de amploare, cu un puternic semnal de alarmă împotriva dezinteresului pe care autoritățile constănțene îl arată în privința problemei spațiilor verzi din oraș. „Spaţiile verzi din Constanţa dispar din cauza inactivităţii Primăriei şi a Consiliului Local, cu privire la înfiinţarea registrului spaţiilor verzi, care trebuia să se întâmple încă din 2011. Se creează un profit doar celor care vor să construiască în mijlocul oraşului, pe locuri care sunt ştiute, de zeci de ani, ca spaţii verzi. Iar această stare de fapt nu e doar din cauza unui fost primar ci şi a inactivităţii Consiliului Local”, a declarat Dumitru Bădrăgan.
Avocatul Bădrăgan a criticat de asemenea și lipsa de interes a autorităților pentru cultura și pentru monumentele orașului, considerând că vina pentru dezastrul în care se află acestea aparține mai puțin Ministerului Culturii și mai mult oamenilor de la nivel local care nu au făcut nimic pentru a sesiza situația.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular