Asociația “Poiana lui Ovidiu”, va participa la un eveniment dedicat dobrogenilor

Evenimentul va avea loc vineri, 27 septembrie, de la ora 14.30 în cadrul Târgului Național de Produse Tradiționale ( locație: Aqua Magic, Mamaia).

La inițiativa primarului George Scupra a fost creată această  asociație cu scopul de a relansa agricultura locală dar și promovarea fermierilor și produsele acestora. Orașul Ovidiu, prin satele Poiana și Culmea este recunoscut pentru livezile, vița de vie și produsele legumicole.

Asociația ‘’Poiana lui Ovidiu” va prezenta producători locali  și produse din zona Dobrogei alături de cunoscuții Țărani Dobrogeni  și mult așteptații producători ai Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale care vor veni la târg cu miere și produse apicole, legume, brânzeturi,proaspete și maturate și derivate din lapte, dulcețuri, gemuri,siropuri, murături, diverse sortimente de zacuscă, produse din carne, mezeluri tradiționale specifice fiecărei regiuni a țării.
Mircea Ovezea, producător din orașul Ovidiu va prezenta publicului spre degustare produse din carne de pasăre, pui, rață și bibilică.

Degustarea bunătăților preparate de Mircea Ovezea vor fi însoțite de muzică dobrogeană și de dansurile Ansamblului de Dansuri Tradiționale “Dobrogeanca”, din orașul Ovidiu.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular