ULUITOR. Cum își bate joc consilierul local constănțean Radu Matei de protestul românilor

Ne-aducem aminte, foarte clar, că în momentele în care criticam vehement prestațiile președintelui Consiliului Județean Constanța, pe-atunci Nicușor Constantinescu, primul care s-a grăbit să ne persifleze a fost consilierul local PNL-ist, Radu Matei. Dacă la acel moment insistă să ne jignească întrebându-ne cum de ne permitem să promovăm plătit anumite postări, astăzi, consilierul liberal își dă din nou în petec, luând în balon întreaga mișcare a tinerilor care au ales să protesteze în stradă ieri seară.

Postarea pe care a făcut-o pe Facebook în această dimineață, tânărul Matei, este pur și simplu revoltătoare. Ea sfidează și batjocorește întreaga semnificație a mișcării tinerilor care au reușit prin protestul lor să-l determine pe primul ministru să demisioneze.

Pe scurt, Radu Matei ia la mișto protestul românilor, motivând că ar ieși în stradă pentru că n-a găsit marfă la Dedeman. 

matei

Există doar o variantă care ar explica această postare, aceea a unui IQ foarte redus. Sperăm să fie vorba despre asta, altfel, consilierul Radu Matei datorează niște scuze cât mai grabnice pentru atitudinea sa.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular