Iubitorii produselor Apple au de astăzi iStyle, în Maritimo Shopping Center

Iubitorii de produse marca Apple sunt așteptați la deschiderea oficială a resellerului, care va avea loc sâmbătă, 27 iunie, pentru a beneficia de multe surprize și oferte speciale din partea iSTYLE. Pe durata întregii zile, vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale – 20% reducere la anumite modele de portabile Mac, iPhone 6 începând de la 2.999 lei și iPhone 4s la 999 lei. Totodată, clienții pot participa la demonstrații cu cele mai noi produse Apple și accesorii și pot câștiga premii instant, la achiziție, în limita stoculului disponibil.

Magazinul, proiectat și executat cu respectarea riguroasă a standardelor Apple Premium Reseller, beneficiază de un spațiu util de 110 m2 și este situat într-o zonă centrală și ușor accesibilă în cadrul centrului comercial Maritimo Shoping Center. iSTYLE Constanța pune la dispoziția clienților în cadrul showroomului o experiență completă de utilizare a produselor Apple în noua locație, 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Fie că este vorba despre cele mai recente modele de Mac, iPhone, iPad sau iPod – inclusiv produse hot precum noul MacBook, cel mai ușor și compact notebook Mac din toate timpurile, sau că luăm în considerare accesoriile, toate acestea pot fi achiziționate din noul magazin. Cu ajutorul consultanților iSTYLE, utilizatorii pot descoperi în cadrul showroomului soluțiile complementare, bazate pe gadgeturi și accesorii inteligente compatibile cu Mac-urile și cu dispozitivele iOS, care le răspund cel mai bine nevoilor și pasiunilor lor – activități sportive, de creație, organizare și partajare a materialelor foto/video/audio, monitorizare a formei fizice și a sănătăţii, automatizarea și controlul dispozitivelor casnice.

Magazinul iSTYLE Constanța pune la dispoziția clienților același mix de servicii ca și celelalte magazine ale rețelei iSTYLE, oferind, printre altele:
• un showroom permanent, conceput pentru a pune în valoare gama completă de produse Apple, inclusiv cele mai recente modele de Mac, iPhone, iPad și iPod, cu posibilitatea testării directe de către clienți
• asistenţă specializată și individualizată din partea consultanților de vânzări instruiți și certificați de către Apple
• demonstrații, workshopuri și seminarii periodice acoperind cele mai recente și avansate tehnologii
• programe financiare pentru diverse categorii de clienţi, inclusiv reducerile oferite clienților din domeniul educaţiei, soluţii de leasing și închirieri pentru afaceri, restituirea TVA pentru cetăţenii non-UE etc.
• comercializarea unei game generoase, dar exigent selectate de accesorii dedicate produselor Apple, de la genţi de laptop și carcase de iPhone la sisteme audio de înaltă calitate, soluţii de stocare performante și numeroase accesorii inteligente “app-enabled”
• servicii de depanare și preluare în service a produselor defecte

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular