Radu Mazăre nu stă degeaba. Ce mesaj a trimis din Madagascar, fostul primar al Constanței

Atât Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor, dar fugit din țară, cât și alte cinci persoane condamnate și unele chiar încarcerate în acest dosar, au depus astăzi o contestație în anulare, împotriva sentinței primite. Aceasta este o cale extraordinară de atac, care ar presupune că semnatarii au probe noi în dosarul cu pricina.

Cine sunt persoanele care au semnat această contestație

Alin Horațiu Dima – Acesta este unul dintre evaluatorii condamnați în dosar. A primit 6 ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni.

Paraschiva Barbu – bună prietenă cu mama lui Radu Mazăre, doamna respectivă a servit drept interpus în planul lui Mazăre de a înstrăină terenurile. A primit 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la abuz în serviciu și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni.

Marius Pușcași – cesionar cumpărător de drepturi litigioase: 3 ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni. În Constanța este cunoscut pentru faptul că, alături de soția sa, administra hotelul Flora, proprietate Radu Mazăre.

Carmen Pușcași, cesionar cumpărător de drepturi litigioase: 3 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz în serviciu și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni. 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular