Rareș Bogdan (PNL): “Nu atacăm USR, nu atacăm PMP. Vom guverna împreună!”

Prezent ieri seară în calitate de invitat, la Realitatea TV, post care l-a consacrat, fostul ziarist Rareș Bogdan, a explicat că în acest moment, Partidul Național Liberal, USR Plus și PMP trebuie să conlucreze pentru a învinge PSD-ul. El a precizat că atacurile din interiorul acestui triunghi politic trebuie să înceteze, pentru a nu face jocul PSD.

Candidatul PNL la alegerile euro-parlamentarea a mai explicat că între Dacian Cioloș, și Liviu Dragnea, nu există o legătură, la mijloc fiind doar niște încercări ale PSD-ului de a destabiliza opoziția de dreapta, o alianță care se conturează tot mai mult.

“Partidul Național Liberal, poate lua la aceste alegeri, între 26 și 34%, la alegerile generale putem lua 32-38%, dar nu putem singuri să câștigăm alegerile parlamentare, și nu putem singuri să ne batem cu PSD. Este nevoie și de alții. Nici ei nu pot singuri să se bată. Doar împreună putem să batem PSD” a susținut Rareș Bogdan.

Acesta a mai explicat că toate conflictele dintre PNL și USR Plus sau PMP trebuie să înceteze, pentru că asta reprezintă un ajutor nesperat pentru PSD. Rareș Bogdan a punctat, în mod repetat, că ținta trebuie să fie PSD-ul, și nu alte formațiuni politice. În plus, el a precizat explicit că PNL nu va mai repeta niciodată greșeala unei alianțe cu PSD-ul, și că nu-și dorește vreo coabitare cu UDMR, ALDE sau Pro România.

Referitor la ipoteza lansată în spațiul public, prin care se încearcă acreditarea și propagarea ideii că în spatele lui Liviu Dragnea și a lui Dacian Cioloș s-ar afla mâna nevăzută a generalului Florian Coldea (fostul șef opertaiv al SRI – n.a.) , Rareș Bogdan spune că este o mare minciună. În plus, candidatul PNL, a mai precizat că puterea și influența generalului Coldea din acest moment, preprezintă doar o poveste de adormit copiii:

“Ăla este un personaj care la un moment dat a fost important. Nu-l faceți mai important decât este. Nu mai are nici pe departe, puterea pe care a avut-o. Stați liniștiți. Poate are vrea să dea impresia că are putere, dar nu are, și știu ce vorbesc.”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular