El Comandante Constanta

elEl Comandante este un brand deja cunoscut printre constanteni, cea mai mare parte a petrecaretilor de pe plaja Navodari, nefiind bucuresteni, asa cum era de asteptat si nici turisti veniti din alte orase.

El Comandante a cucerit inimile tuturor celor care au ajuns pe aceasta plaja si vorba s-a raspandit repede. Este un loc cunoscut pentru sentimenul de libertate pe care il ofera.

Clubul El Primer Comandante, dupa cum o spune si numele, este primul club deschis in anul 2005. De aici porneste o intreaga traditie. A urmat El Comandante Grande, mare ce-i drept, dar neincapator la inceput. Acum petrecerile din club se tin pe doua nivele.

Lantul a continuat sa se extinda si in Centrul Vechi al Capitalei prin alte doua cluburi: El Comandante Junior si El Dictador! Intr-o atmosfera placuta si primitoare se tin petreceri incendiare saptamana de saptamana. Si cum pofta vine mancand, El Comandante a facut o calatorie gastronimica odata cu deschiderea restaurantelor La Historia de Sudamerica si La Historia de Cuba, unde arta culinara specifica este la loc de cinste.

A venit si randul constantenilor sa faca parte din trupele El Comandante o data cu marea deschidere din 26 octombrie!

El Comandante dispune de un spatiu generos si o arhitectura deosebita, cu diferente de nivel si cu separeuri ceva mai izolate, cu pereti din caramida si mese din lemn. Ringul de dans nu lipseste, Cuba Libre va curge in voie, la fel ca toate preparatele de bar, iar petrecerile se vor tine in acelasi ritm: de luni pana duminica, pe scaune, pe mese, pe bar sau chiar afara in fata clubului.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular