A fost sau n-a fost … viol la Topalu?

viol la topaluPosibil viol ? La data  de  9 februarie a.c., ora  23.45, membrii unei patrule de siguranţă publică din cadrul Secţiei 7 Rurală, în  timpul  executării serviciului de  patrulare pe raza localităţii Topalu, au auzit strigăte de ajutor,  din locuinţa  unei femei  de  62 de ani, persoană  cunoscută că locuia  singură.
Pătrunzând în  imobil,  poliţiştii au  găsit-o  pe  femeie  întinsă  pe  pat, dezbrăcată  de  la  brâu în jos  şi  deasupra  ei un bărbat de 45 de ani,  din  Topalu, încercând să întreţină raport sexual cu aceasta.  Suspectul a  fost  condus la sediul Postului  de  Poliţie Topalu,  pentru cercetări. Până la acest moment victima nu a depus plângere pentru prealabilă tentativă la infracţiunea de viol.   În cazurile prevăzute de dispoziţiile art 197 alin. 1 acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea lămuririi situaţiei de fapt, urmând ca în funcţie de rezultatul verificărilor în cauză să fie luate măsurile legale ce se impun.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular