Esti urmarit international si vrei sa te ascunzi in Constanta? Nicio sansa!

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Constanta au depistat si retinut un cetatean britanic, care se sustragea executarii pedepsei cu închisoarea în România si, totodata, era cautat si de autoritatile britanice, fiind suspectat de jaf si vatamare corporala grava.infractor-retinut
La data de 11 februarie a.c., politistii Serviciului Investigatii Criminale Constanta – Biroul Urmariri, cu sprijinul luptatorilor Serviciului Actiuni Speciale si al ofiterilor D.I.P.I., în urma unei descinderi domiciliare, l-au depistat pe R. Joseff, de 34 de ani, cetatean britanic, cu resedinta în judetul Constanta.  Pe numele acestuia, magistratii Tribunalului Constanta au emis, la data de 17 decembrie 2012, mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru savârsirea infractiunii de vatamare corporala grava, având de executat o pedeapsa privativa de libertate, de 3 ani.
Întrucât persoana în cauza se sustragea executarii pedepsei, a fost data în urmarire nationala si internationala. Totodata, autoritatile britanice au solicitat extradarea sa, în vederea continuarii cercetarilor, fiind suspectat de savârsirea infractiunilor de „ jaf si vatamare corporala grava ”, fapte comise în anul 2008, în Londra, Marea Britanie, infractiuni prevazute de art. 8 din 1968 si art. 18 din 1861 si pedepsite de Codul penal din Marea Britanie, cu închisoarea pe viata.
Barbatul a fost încarcerat în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Constanta, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei privative de libertate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular