Florin Chilian, concert caritabil in club Doors

chilianUn  nou concert caritabil din proiectul “Music for Autism” va fi sustinut de Florin Chilian, in Clubul Doors Constanta.

Acest concert se va desfasura pe data de 24.02.2013, ora 21:00, chiar in ziua de Dragobete, considerata sarbatoarea iubirii la romani.

Concertul Florin Chilian  face parte din  seria de evenimente caritabile, pretul unui bilet este de 30 lei, iar fondurile stranse vor fi donate  CSEI Maria Montessori. De asemenea, o parte din copii vor primi sedinte de terapie in cadrul Asociatiei de Terapii Suportive Hipoterapia. Unul din partenerii acestui proiect este Junkers Design Constanta.

Scopul acestui proiect   este sa  aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de acesti copii impreuna cu familiile lor. In acelasi timp, se doreste sensibilizarea opiniei publice, constientizarea si informarea adolescentilor despre aspectele acestor tulburari, in ideea de a intelege ca o persoana cu autism se confrunta in viata cu probleme legate de comunicare si interactiune sociala, izolare si marginalizare.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular