In lipsa de bani, hotii ar fura orice. De la conducte la panouri electrice.

În noaptea de 17/18.02.2013, ora 02.10, politistii Sectiei 1 au prins în flagrant un barbat de 43 ani, din Navodari, în timp ce sustragea o conducta de scurgere a apei pluviale (din fonta) de aproximativ 4m. Aceasta fusese demontata, din subsolul scarii unui bloc de pe strada Dragoslavelor, în scopul valorificarii în cadrul unui centru de colectare a fierului vechi.  Prejudiciul a fost recuperat si predat partii pagubite, suspectului fiindu-i întocmit dosar de cercetare penala. nr301_eveniment1

O zi mai tarziu, la ora 01.30, politistii Sectiei 4 împreuna cu lucratori ai GMJ Constanta, au prins în flagrant trei persoane, la parterul unui bloc de pe strada Eliberarii, care fortasera usa de la intrarea din spate a blocului si din panoul electric sustrasesera mai multe componente.
Asupra celor trei minori cu vârste cuprinse între 15 si 17 ani au fost identificate cinci transformatoare electrice sustrase din panourile electrice ale mai multor scari de bloc. Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 4 sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular