Constanta.RO

DESCINDERI LA SUSPECŢI DE FURTURI DIN AUTOTURISME

0

dpirIeri dimineaţă, poliţiştii constănţeni au pus în aplicare şase mandate de aducere, pe numele unor suspecţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme, distrugeri şi tentative de furt a unor autoturisme.

La data de 26 februarie a.c., poliţiştii din Murfatlar, împreună cu specialişti criminalişti, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale Constanţa şi poliţişti locali, au desfăşurat o percheziţie domiciliară în oraşul Murfatlar.

Au fost depistaţi şase bărbaţi, suspectaţi de comiterea, în noaptea de 22 spre 23 februarie a.c., a 15 infracţiuni de furt din autoturisme, distrugeri şi tentative de furt a unor autoturisme, amplasate pe raza oraşului Murfatlar.

Cei şase suspecţi au fost conduşi la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 17.700 de lei.

În urma descinderilor, au fost găsite şi indisponibilizate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea furturilor.

În cursul acestei zile, suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare, în cauză efectuându-se cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi tentativă la infracţiunea de furt calificat.
About Author

Lasa un raspuns