DESCINDERI LA SUSPECŢI DE FURTURI DIN AUTOTURISME

dpirIeri dimineaţă, poliţiştii constănţeni au pus în aplicare şase mandate de aducere, pe numele unor suspecţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme, distrugeri şi tentative de furt a unor autoturisme.

La data de 26 februarie a.c., poliţiştii din Murfatlar, împreună cu specialişti criminalişti, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale Constanţa şi poliţişti locali, au desfăşurat o percheziţie domiciliară în oraşul Murfatlar.

Au fost depistaţi şase bărbaţi, suspectaţi de comiterea, în noaptea de 22 spre 23 februarie a.c., a 15 infracţiuni de furt din autoturisme, distrugeri şi tentative de furt a unor autoturisme, amplasate pe raza oraşului Murfatlar.

Cei şase suspecţi au fost conduşi la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 17.700 de lei.

În urma descinderilor, au fost găsite şi indisponibilizate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea furturilor.

În cursul acestei zile, suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare, în cauză efectuându-se cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular