Violatorul minorei din Mihai Viteazu a fost prins!

tnr_800x800_38193_violataLa data de 27 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Rurale Cogealac în urma activităţilor specifice, l-au identificat şi reţinut pe V. Mădălin, de 30 de ani, din localitatea Ovidiu, suspectat de săvârşirea infracţiunii de viol, faptă comisă la data de 23 februarie a.c., urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunerile corespunzătoare.

Reamintim că, la data de 24.02.2013, ora 08.00 poliţiştii Secţiei 5 Rurale Cogealac au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Mihai Viteazu, cu privire la faptul ca în ziua de 23.02.2013 fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani, a fost victima unei infracţiuni de viol. Cercetările au fost demarate cu operativitate, stabilindu-se că minora a mers la plimbare cu 3 persoane necunoscute (2 băieţi şi o fată) cu un autoturism, iar la un moment dat au ajuns în extravilanul oraşului Năvodari, unde potrivit victimei, unul dintre băieţi ar fi întreţinut un raport sexual cu aceasta împotriva voinţei ei.

Având în vedere aspectele sesizate, minora a fost condusă la sediul Serviciului de Medicina Legală Constanţa în vederea examinării medicale, unde s-a stabilit că prezintă urme specifice agresiunii sexuale.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular