Poliţiştii din Cogealac au efectuat 8 percheziţii domiciliare

percheOpt persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni, sunt cercetate de către poliţişti. Acţionând pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol şi furturilor din locuinţe şi anexe, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac au organizat şi desfăşurat în baza autorizaţiilor emise de către Judecătoria Constanţa un număr de 8 percheziţii la domiciliile a tot atâtea persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, din localităţile Istria şi Nuntaşi. Cu această ocazie s-a probat activitatea infracţională  în 3 dosare penale înregistrate iniţial cu autor necunoscut, fiind totodată identificate şi recuperate bunuri în valoare totală de aproximativ 3.000 lei.
Printre acestea menţionăm furtul mai multor schele metalice sustrase din curtea mănăstirii din Istria în noaptea de 10/11 decembrie 2012, furtul unui bazin metalic din noaptea de 18/19 iunie 2012 şi furtul a 100 m. plasă de gard din noaptea de 01/02 martie a.c, din aceeaşi localitate.
De asemenea, la domiciliul unuia dintre suspecţi a fost identificat un năvod pescăresc în lungime de 90 metri pe care îl deţinea ilegal, fiindu-i întocmit dosar penal conform OUG 23/2008 art. 64. lit. “m”. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Posturilor de Poliţie Săcele, Istria sub îndrumarea Secţiei 5 Rurale Cogealac, cu suspecţii în stare de libertate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular