Sistemul de irigatii, tentatie pentru hoti

La data de 10 martie a.c., ora 20.47, politistii din Medgidia au fost sesizati telefonic prin irigatii112 de catre paznicul unei unitati comerciale cu privire la faptul ca mai multe persoane au decopertat pamântul pe o portiune ce acopera conducta metalica apartinând fostului sistem de irigatii al societatii.
Având în vedere aspectele sesizate un echipajul de politie s-a deplasat la fata locului si a identificat în imediata apropiere a zonei indicate, pe un drum de pamânt, o autoutilitara înmatriculata, în care se aflau trei persoane cu vârste cuprinse între 29 si 44 de ani.
În autoutilitara au fost identificate doua tuburi de oxigen pline, o butelie aragaz, o ranga, o cazma, o lopata, un ciocan si un dispozitiv de taiat fier, tip autogen si furtunele din cauciuc aferente.
Cele trei persoane depistate în zona, precum si bunurile identificate au fost conduse la sediul Politiei Medgidia în vederea continuarii cercetarilor.
Cercetarile sunt continuate de catre politisti, cu suspectii în stare de libertate, sub aspectul savârsirii infractiunii de tentativa la furt calificat.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular