Prinsi cu carasul congelat in portbagaj!

646x404Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând trei cetăţeni români care transportau, cu un autoturism, 50 kilograme de peşte congelat fără documente legale.
În data de 12.03.2013, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Tulcea au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Opel Astra, în care se aflau D.A. de 50 ani, U.S. de 60 ani şi D.F.C. de 20 ani.
În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 50 kilograme peşte din specia caras, în stare de congelare, pentru care cei trei bărbaţi nu au putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.
Cantitatea de peşte a fost ridicată în vederea confiscării şi predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.
Persoanele în cauză, domiciliate în judeţul Buzău, sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de transport al peşteleui fără documente legale, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular