Furtul din boxe a devenit o moda

furt-din-locuintaÎn cursul zilei de ieri, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către un localnic, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras dintr-o boxă mai multe bunuri.
Demarând cercetările, oamenii legii au stabilit că din boxa respectivă au fost susrtrase o bormaşină electrică, o drujbă şi un flex în valoare totală de 800 lei.
La scurt timp poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri, în vârstă de 20 de ani fiecare, recuperând în totalitate bunurile reclamate ca fiind sustrase şi predându-le păgubitului. Celor trei li s-au întocmit dosar penal pentru savârşirea infractiunii de furt calificat, fiind cecrcetaţi în stare de libertate.
O zi mai târziu, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, a reţinut o persoană ce a spart o boxă.
Oamenii legii au intervenit prompt preluând suspectul, care a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Năvodari.
Din primele cercetări au stabilit că acesta, prin forţarea lacătelor a pătruns într-o boxă situată la etajul trei al blocului, de unde a sustras mai multe piese şi scule metalice. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, fiind cercetat şi el în stare de libertate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular