Autoturism Fiat cu documente false, descoperit în P.T.F. Ostrov

fiat_bravo_ePoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Ostrov un autoturism marca Fiat Bravo cu documente false, pe care un cetăţean român încerca să-l scoată din ţară.
În data de 20.03.2013, în jurul orei 10.00, la P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român T.C., în vârstă de 40 ani, care călătorea alături de şoferul bulgar al unei autoutilitare cu platformă, înmatriculată în R. Bulgaria.
Pe platformă era transportat un autoturism marca Fiat Bravo, cu numere de Italia, pentru care cetăţeanul român a prezentat un certificat de înmatriculare şi unul de proprietate, ambele prezentând indicii de falsificare.
Cetăţeanul român, domiciliat în municipiul Călăraşi, a declarat că a achiziţionat autoturismul din Italia, de la o persoană necunoscută, fără a cunoaşte faptul că documentele primite sunt false.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale” şi uz de fals, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 26 raportat la art. 288, respectiv art. 291 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular