Încă un decedat lângă biserica Sf. Mina

imagesSe apropie paştele şi întâmplările macabre par să devină obişnuinţă în zona bisericii Sf. Mina. Totul a început atunci când părintele Valeriu Roman a fost desemnat să slujească în locul fostului preot din bisericuta de lemn, caterisit pe nedrept de Arhiepiscopia Constanţa. Preotul înlocuitor a fost implicat, la scurt timp, într-un oribil accident rutier, care a trimis mai multe persoane in spital. A urmat apoi, preotul Remus Dumbravă, care a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se pregătea pentru slujbă, decedând ulterior la spitalul judetean. La distanţă de numai jumătate de oră, un bărbat care alerga în zonă a căzut ca fulgerat, fiind nevoie de o altă ambulanţă pentru a-l readuce în simţiri.

Când părea ca totul a fost doar un destin ciudat, o serie de accidente întâmplătoare poate, săptămâna aceasta un tânăr vede de la distanţă cum autotorismul său, pe care l-a asigurat corespunzător, cade în apa lacului Tăbăcărie, fără nicio explicaţie plauzibilă pentru ciudatul accident.

Astăzi, printr-un apel la 112, un sportiv care se antrena pe lacul Tăbăcărie, anunţă poliţia că a descoperit cadavrul unui bărbat decedat, la 20 de metri de mal, în zona Ţării Piticilor. O ambulanţă SMURD s-a deplasat la faţa locului precum şi reprezentanţii Poliţiei Constanţa. Revenim cu amănunte.

Similar Articles

Comments

  1. mari minuni se vor intampla pana cand locul isi va recapata Linistea, liniste care devenise fireasca si a fost tulburata porceste chiar de cel care trebuia sa o incurajeze!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular