Update. Barbat inecat descoperit in Mamaia

untitled

UPDATE. Numele barbatului decedat este Laurentiu Florin Zlate. Este din Bucuresti si urma sa implineasca 36 de ani la sfarsitul acestei luni, in data de 30 aprilie.

UPDATE. Noi indicii din cadrul anchetei par sa contureze ipoteza unei sinucideri. In buzunarul barbatului inecat s-a descoperit un test psihologic care atesta faptul ca acesta suferea de depresie. De asemenea, unele informatii arata ca acesta fusese parasit, de curand, de iubita sa.

Un barbat din Constanta a decis in aceasta dimineata sa profite de vremea frumoasa de afara si sa iasa la alergat impreuna cu sotia sa si cainele lor. In timp ce se plimbau pe plaja Savoy, din Mamaia, au vazut pe malul apei  un pachet de tigari si o sticla de whisky, pe care le-au pus pe seama tinerilor ce lasa gunoaie in urma lor in mod uzual. La doar 50 de metri distanta insa, aveau sa descopere trupul unui barbat adus de apa la mal. Cei doi au sarit sa-l salveze realizand insa ca au de a face cu o persoana decedata. Tinand cont de circumstante, se pare ca tanarul, identificat ca un barbat de 36 de ani din Bucuresti, a tinut sa faca o baie in mare, dupa ce a consumat alcool, fara sa tina cont de faptul ca marea este foarte agitata in aceasta perioada.  Doctorii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul bucuresteanului. Ancheta a fost preluata de Sectia 1 a politiei Constanta, urmand a se stabili daca moartea a survenit accidental sau in urma unei sinucideri.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular