Contrabanda cu produse contrafacute

foto 099 foto100
foto 097
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Constanţa au prins în flagrant trei persoane suspectate de contrabandă, speculă şi comercializarea fără drept a unor produse susceptibile a aduce atingere drepturilor de autor. / De asemenea, în urma a trei percheziţii domiciliare, au identificat peste 1.000 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, în valoare de 200.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Constanţa au documentat activitatea infracţională a trei persoane cu vârste între 25 şi 26 de ani, toate din Constanţa, suspectate că s-au constituit într-o grupare infracţională specializată în vederea achiziţiei şi comercializării ilicite de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute.

Astfel, la data de 11 aprilie a.c., poliţiştii constănţeni, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi D.I.P.I., au depistat în flagrant suspecţii, în timp ce primeau în vederea comercializării mai multe produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

După efectuarea flagrantului au fost efectuate şi trei percheziţii domiciliare, iar în urma acestora, poliţiştii au identificat peste 1.000 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, purtând diferite mărci înregistrate şi protejate.

Bunurile, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei, au fost ridicate şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele suspecţilor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, speculă şi comercializarea fără drept a unor produse susceptibile a aduce atingere drepturilor de autor.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular