În Constanţa e mai rău ca în junglă. O tânără a fost răpită chiar de lângă soţul său.

rapire-constanta

UPDATE. Revenim asupra cazului de lipsire de libertate din data de 16.04.2013, faptă înregistrată pe raza Secţiei 3 Poliţie, informându-vă că M. Kirez, a fost prezentată instanţei de judecată, ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Totodată au fost făcute propuneri de arestare preventivă şi faţă de ceilalţi doi suspecţi, care se sustrag urmăririi penale, instanţa însuşindu-şi solicitarea unităţii de parchetului şi emiţând şi pe numele acestora mandate de arestare preventivă în lipsă.

Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 27 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că, în seara zilei de 15.04.2013, ora 22.30, în timp ce se afla într-un taxi, în faţa imobilului său împreună cu soţul şi fiul lor, au fost blocaţi de un autoturism de culoare negră, din care au coborât mai multe persoane, printre ele fiind recunoscuţi de către victimă  fraţii M Kirez, de 27 de ani şi M. Regep, de 25 de ani cât şi M. Kezban, de 52 de ani, mama acestora.
Împotriva voinţei sale, prin folosirea forţei, au urcat-o în autoturismul lor, ameninţând-o şi solicitându-i să le precizeze unde se află tânăra M. R., sora, respectiv fiica agresorilor. După aproximativ 30 de minute, au eliberat-o pe o stradă necunoscută din cartierul Coiciu.
Cercetările au fost demarate cu operativitate de către poliţiştii Secţiei 3 suspecţii fiind imediat identificaţi.
M. Kezban  a fost reţinută pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal urmând ca la data de 17.04.2013 să fie prezentată procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.
Poliţiştii continuă investigaţiile pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta, urmând ca la finalizarea acestora dosarul să fie înaintat cu propuneri legale corespunzătoare unităţii de parchet competente.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular