Mani Neumann aduce FARFARELLO in club Phoenix

Afis-Farfarello-WEBFarfarello revin in Romania pentru aniversarea a 30 de ani de activitate. Mani Neumann si Ulli Brand vor face un spectacol muzical senzational. Acorduri din “Ciocarlia”, “Felix” si “Jovano” vor rasuna toata noaptea la Club Phoenix vineri, 26 aprilie, de la ora 21.30. Biletul costa 40 de lei, rezervari la 0766400181.

Cine sunt Farfarello?
 
Infiintata in 1982 de Mani Neumann si Ulli Brand, trupa Farfarello a reusit ca in 30 de ani de activitate sa obtina recunoastere europeana si internationala, ajungand una dintre cele mai bune trupe de folclor est european, condimentat cu influente rock si muzica clasica. Din 1982 si pana acum, Farfarello au scos 18 albume, 2 dvd-uri si au participat la peste 3.500 de concerte in toata lumea.
Mani Neumann, supranumit si violonistul diavolului este unul dintre cei mai mari maestri ai viorii si ai block flute-ului. Activitatea sa in trupa Phoenix i-a adus un premiu MTV- Lifetime Award, fiind decorat de presedintele Romaniei cu ordinul „Merit cultural”.
Ulli Brand este unul dintre cei mai buni chitaristi din Europa, recunoscut fiind pentru modul inedit in care interpreteaza muzica la chitara acustica cu 6 si 12 corzi.
Din motive de sanatate Josef (Ioji) Kappl nu va putea participa la turneul Farfarello.
PROMOTIE BILETE: la 4 bilete achizitionate primesti un loc gratuit la concert.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular