Skoda Octavia cu acte false, descoperită la Vama Veche

Skoda_Octavia_II_silver_vrPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Vama Veche un cetăţean sirian care conducea un autoturism marca Skoda Octavia, pentru care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare şi un carnet de inspecţie tehnică, ambele documente fiind falsificate.
În data de 25.04.2013, în jurul orei 12.00, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul sirian A.M., în vârstă de 27 ani, cu reşedinţa în municipiul Constanţa, la volanul unui autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în R. Bulgaria.
În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare şi carnetul de inspecţie tehnică prezintă indicii de falsificare. Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul din România, de la o persoană necunoscută, fără a cunoaşte faptul că documentele respective sunt false.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului sirian dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular