Video. Prinsi in timp ce furau o tona de uree!

ingrasamant-furat16Trei bărbaţi sunt suspectaţi de poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime Constanţa că au sustras peste o tonă de uree vrac, din vagoanele de marfă C.F., aflate staţionate în triajul C.F. Port Constanţa.  La data de 26 aprilie a.c., ora 2.00, poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime Constanţa au depistat, în flagrant, un bărbat de 39 de ani, din comuna Moşna, judeţul Iaşi, în timp ce transporta mai mulţi saci voluminoşi, în care se aflau 230 kg de uree vrac, a căror provenienţă nu a putut să o justifice.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit că ureea vrac a fost sustrasă din  vagoanele de marfă C.F., aflate staţionate în triajul C.F. Port Constanţa.
De asemenea, în această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime Constanţa au depistat în flagrant alţi doi bărbaţi, de 38, respectiv 43 de ani, în timp ce încărcau într-un autoturism mai mulţi saci voluminoşi, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că în saci se aflau 940 de kg. de uree vrac, sustrasă din vagoanele de marfă C.F. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţilor vătămate. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pe numele suspecţilor fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular