A incalcat jumatate de cod penal intr-o ora

polLa data de 29.04.2013, ora 02.00, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă au fost  sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unui bar din localitatea Satu Nou are loc un scandal.
Deplasaţi în locaţia indicată, din primele cercetări, oamenii legii au  stabilit că D. Cristian, de 27 ani, din localitate aflându-se în bar şi pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice,  a intrat în conflict cu B. Ştefan pe care l-a înţepat în zona spatelui cu un cuţit, ameninţând totodată şi ceilalţi clienţi ai localului, care au intervenit, iar cel în cauză încercând să fugă, s-a urcat la volanul autoturismului proprietate persoanală, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi demarând l-a accidentat uşor pe C. Adrian.
Suspectul a fost depistat în scurt timp de către poliţişti, care l-au reţinut pe bază de ordonanţă sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de lovire, amenințare, ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, portul fără drept al cuțitului, sustragere de la recoltarea probelor biologice şi părăsirea locului accidentului.
În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia,  instanţă ce a  a dispus arestarea  preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular