La Vama Veche si furturile se fac in grup!

vamaLa data de 3 mai a.c., ora 02.30, un poliţist din cadrul Secţiei 3 Rurale Mangalia, aflat în timpul liber pe raza localităţii Vama Veche, a surprins în flagrant 3 tineri, în timp ce sustrăgeau unei tinere o poşetă aflată pe nisip, în zona unei terase aflată pe plajă. Imediat după aceasta, tinerii s-au depărtat aproximativ 10 m, iar după ce au sustras bunuri din interiorul poşetei au revenit şi au abandonat-o în zona de unde o luaseră.
Pentru imobilizarea persoanelor, poliţistul a solicitat sprijin colegilor, iar la faţa locului a sosit cu operativitate o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 3 Rurale Mangalia şi un jandarm din cadrul I.J.J. Constanţa, identificându-i pe suspecţi ca fiind A Iaşar, de 37 ani, D. Ionuţ, de 33 ani şi D. Cristina, în vârstă de 24 de ani, toţi din Constanţa, ocazie cu care a fost descoperită o altă poşetă, ce conţinea un telefon mobil, ce s-a stabilit ulterior că aparţinea unei alte tinere.
Prejudiciul în valoare de 1000 lei a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, cu suspecţii în stare de libertate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular