A vrut sa vanda telefonul dar a fost talharit

tnr_800x800_41794_telefonfurt Doi tineri au fost reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi procurorilor cu propunere de sesizare a instanţei de judecată.  La data de 4 mai a.c., ora 15.35, poliţiştii Secţiei 2, au fost sesizaţi de către un tânăr, din Murfatlar, cu privire la faptul că, a fost deposedat de un telefon mobil de ultimă generaţie, de către o persoană necunoscută, în timp ce încerca să i-l vândă acestuia.
Din primele cercetări s-a stabilit că la ora 13.00, reclamantul găsise telefonul mobil, în zona bulevardului Mamaia şi încercând să-l vândă s-a întâlnit cu doi tineri care au venit cu un autoturism. Reclamantul a urcat în autoturismul acestora pentru a le prezenta telefonul, moment în care a fost ameninţat şi deposedat de telefonul respectiv.
Cercetările au fost preluate de către Serviciul Investigaţii Criminale, din cadrul IPJ Constanţa care cu sprijinul Secţiei 2 şi al poliţiştilor din Năvodari au reuşit identificarea şi depistarea lui M. Adrian, de 27 de ani şi Ş Adrian, de 22 ani, ambii din Năvodari, suspecţi de comiterea faptei.
Pe baza probatoriului administrat până la acest moment, suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.  Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular