A atacat un politist cu coasa!

imagesPoliţiştii Secţiei 6 Rurală Cernavodă au continuat investigaţiile, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, în cazul incidentului din localitatea Aliman, judeţul Constanţa, ocazie cu care au fost audiate mai multe persoane.
Pe parcursul investigaţiilor au fost identificaţi tinerii care au iniţiat starea conflictuală, ca fiind P. M. I., de 16 ani şi P. Daniel, de 23 de ani, ambii din localitatea Vlahi, judeţul Constanţa, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, vătămare corporală şi port ilegal de armă albă în locuri publice. Reamintim că, la data de 5 mai a.c., ora 18.43, poliţiştii din Aliman au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Florilor din localitate, la intrarea dinspre localitatea Vlahi are loc un scandal între mai multe persoane, fiind solicitat şi sprijinul ambulanţei.
Având în vedere aspectele sesizate, doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Aliman s-au deplasat la faţa locului, unde reclamantul, un bărbat de 42 de ani, din Aliman, a sesizat faptul că a fost agresat, fiind rănit în zona urechii, de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vlahi, care i-a sustras un atelaj hipo, după care acesta a părasit zona.
Poliţiştii au plecat pe urma suspectului, acelaşi lucru făcându-l şi alte persoane din localitate, iar, pe DJ 223 între localităţile Vlahi şi Aliman, când poliţiştii au identificat atelajul hipo, la faţa locului era în desfăşurare o alercaţie între mai multe persoane.
Pentru aplanarea scandalului, având în vedere că situaţia o impunea, unul din poliţişti a folosit, armamentul din dotare, efectuând 5 focuri de armă, trei de avertisment şi două pe direcţia unui tânăr, care a ameninţat echipajul de poliţie cu o coasă, agresorul fiind rănit în zona piciorului.
Agresorul, care iniţial a refuzat sprijinul echipajului medical, a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital din Cernavodă, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular