Impuscat in timp ce fura fier vechi

impuscaturighidulbacaului_ro2_85707000_80443300 La data de 07 mai a.c., ora 16.15, polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr a fost împușcat în zona piciorului drept de către un agent de pază, în incinta Portului Constanța.
Având în vederea competența teritorială în incinta Portului Constanța, au fost sesizați polițiștii din cadrul SPTM, care au demarat operativ investigațiile, stabilind faptul că S. Andrei, de 21 de ani, din Constanța, se urcase pe un tren ce se afla în triaj B, Port Constanța, cu intenția de a sustrage fier vechi din vagoane.
Fiind văzut de unul dintre agenții care gardau garnitura respectivă, acesta a fost somat, ulterior a fost tras un foc de avertisment în plan vertical și două focuri în direcția suspectului, folosindu-se o armă cu bila din cauciuc aflată în dotare.
Tânărul rănit ușor a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii SPTM în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi luate măsuri legale în consecință.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular