Concert Marius Mihalache in club Phoenix

Afis-Marius-Mihalache-WEBMarius Mihalache este muzicianul care a reusit sa dea unui  instrument traditional balcanic (tambalul) valente, subtilitati si rezonante incredibile, rivalizand cu sonoritatile specifice muzicii clasice si jazzului. Impreuna cu bandul sau, Marius mihalache va sustine un concert unic la Constanta pe 16 mai ora 21.00 in Club Phoenix.

Componenta trupei:

Marius Mihalache – tambal
Arabela Nicolau – voce
Mandela Gajol – flaut
Nicu Baran – chitara bass
Dragos Mihu- tobe

Pretul unui bilet este 30 de lei. Rezervari la 0766400181.

Despre Marius Mihalache:

Castigator a numeroase premii pentru virtuozitate interpretativa inca din copilarie, interpretul a participat la  concerte la Scala din Milano, Rai Uno TV s.a. si a fost invitat sa cante in deschiderea concertelor unor interpreti faimosi precum Nina Simone, Gloria Gainor, Chick Corea.

Concertele sale in Italia, Germania, Belgia, Olanda, Spania, Turcia, precum si numeroasele aparitii in concerte live, la televiziune si radio in Romania, l-au transformat intr-un virtuos al unei noi formule de etno-pop-rock (combinatie de tambal, percutie si chitara bass).

Interpret, compozitor si aranjor al propriilor interpretari, Marius Mihalache antreneaza si alti muzicieni valorosi (Teodora Enache, Lucian Maxim s.a.), realizand interpretari etno-jazz remarcabile si originale ale folclorului romanesc.

Sursa: www.evenimente-constanta.ro

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular