TINIMTEX ediţia de vară. Se reiau prezentările de modă!

savuica_savuicaTINIMTEX este cel mai mare eveniment de profil din ţară, în domeniul industriei uşoare, pe care CCINA Constanţa îl organizează începând cu anul 2000! Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, Tinimtex atrage, la fiecare ediţie a sa, sute de firme din România şi Europa (Grecia, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Polonia etc.).

În cadrul TINIMTEX, producătorii, ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piaţă. Ca element de noutate, cu scopul de a încuraja segmentul de contractări, în cadrul TINIMTEX, va fi reluată organizarea prezentărilor de modă ale colecțiilor aparținând unor producători români. Defilările vor fi coordonate de Dana Săvuică, în cadrul unui eveniment dinamic, ce va sublinia cele mai actuale și reprezentative tendințe vestimentare ale sezonului. Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte, din România, Ungaria și Turcia, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment. Din totalul expozanților la această ediție a TINIMTEX, 75% sunt firme producătoare din industria ușoară, CCINA Constanța înregistrând, totodată, un nou succes, prin atragerea de noi firme participante, într-un procent de 12,5%.

Amplasarea standurilor

Pavilionul Expozițional, parter – îmbrăcăminte adulți. Pavilionul Expozițional, etaj – îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii. Centrul de Afaceri “Eurolitoral” – încălțăminte, genți și accesorii, îmbrăcăminte din piele și blană.

Programul de vizitare

Miercuri,15 – Sâmbătă,18 mai: 10.00 – 20.00. Duminică,19 mai: 10.00 – 16.00.

Paul Pârvu

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular