Două persoane dispărute astăzi. Le-ati văzut?

pictureminorPoliţiştii din Secţiei 5 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Telehoi Valentin Ion, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Constanţa.  Din investigaţii s-a stabilit că, la data de mai a.c., în jurul orei 04.30., acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.
SEMNALMENTE
–    înălţime 1.68 m, greutate 75 kg, constituţie corpolentă, păr castaniu, tuns scurt, ochii negri, faţa ovală. La nivelul obrazului stâng prezintă două cicatrici, ca urmare a unor arsuri.
OBIECTE DE ÎMBRĂCĂMINTE
– la data dispariţiei purta pantaloni din stofă de culoare gri, camaşă de culoare gri deschis, pantofi din piele de culoare neagră.
De asemenea, poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorului Sora Teodor Florin, în vârstă de 12 de ani, din localitate. Din investigaţii s-a stabilit că, la data de 16 mai a.c., acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent, minorul fiind cunoscut cu plecări repetate de la locuinţa părinţilor.
SEMNALMENTE
–    înălţime 1.50 m, greutate 40 kg, constituţie astenică, faţa rotundă, ten deschis, ochii căprui, păr şaten tuns scurt. Prezintă o cicatrice pe piciorul drept, în zona femurului, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale.
OBIECTE DE ÎMBRĂCĂMINTE
– la data dispariţiei purta pantaloni sport de culoare neagră, bluza sport de culoare neagră cu dungi orizontale pe mâneci de culoare gri, papuci din plastic de culoare maro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular