Aproximativ 10.000 de ţigarete netimbrate, confiscate în Constanţa

DSC03283Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în portbagajul unui taximetru, staţionat în zona Gării C.F.R. din municipiul Constanţa, 9.380 de ţigarete netimbrate, pe care un cetăţean român încerca să le comercializeze fără a îndeplini condiţiile legale.
În data de 11.06.2013, în jurul orei 12.15, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Constanţa au efectuat, în baza unei informaţii, controlul unui taximetru, staţionat în zona Gării C.F.R. Constanţa, în care se afla ca pasager cetăţeanul român A.E., în vârstă de 34 ani.
În portbagajul autoturismului au fost găsite ascunse într-un sac de plastic 9.380 de ţigarete netimbrate.
Persoana în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, a declarat faptul că a achiziţionat ţigaretele de la diverse persoane, în schimbul sumei de 700 euro, cu scopul de a le comercializa.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigaretele, evaluate la aproximativ 4.700 lei, şi i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „comercializare a mărfurilor de trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din activitatea de contrabandă”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular