Ceasuri de mână nedeclarate, confiscate în P.T.F. Constanţa Sud Agigea

ceasPoliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu reprezentanţii Biroului Vamal Constanţa Sud, descoperind într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China ceasuri de mână pentru copii care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară, cu o valoare de aproximativ 10.000 lei.
În data de 26.06.2013, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.P.F. Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Timişoara.
În urma controlului au fost descoperite mai multe colete, în care se aflau 220 ceasuri de mână pentru copii, ce nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.
Marfa, evaluată la aproximativ 10.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român în vârstă de 32 ani, cu domiciliul în municipiul Timişoara, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 272 din Legea 86/2006.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular