Mamaia a defilat pe ritmuri de carnaval, supravegheată de Regele Soare!

Mamaia a petrecut sâmbătă seara pe ritmuri de carnaval. Câteva mii de oameni prezenți în stațiune s-au bucurat de parada carelor alegorice, de muzica bună, de fetele frumoase și mai ales de vremea nesperat de bună de afară. Primarul Radu Mazăre, costumat de această dată în Ludovic al XIV-lea, a fost fără îndoială vedeta serii, oamenii călcându-se în picioare pentru o poză cu el. Vă prezentăm un fotoreportaj cu ceea ce credem noi că au fost cele mai interesante momente ale serii.

Carul alegoric Megalos a fost surpriza serii din punctul nostru de vedere. Un camion retro, o gașcă de fete frumoase păzite de samurai fioroși și muzica bună ce-i însoțea, au făcut ca majoritatea celor prezenți să-și dorească o poză cu vehiculul cubului patronat de Gabriel Melcea.

IMG_1163

Un sultan însoțit de cadânele lui. O idee simplă, dar de efect, cu care au venit cei de la clubul LUV, recent deschis în Mamaia. Amfitrioană a fost nimeni alta decât Tania Budi.

IMG_1166

Reprezentanții Princess Club Mamaia au respectat întocmai ideea de carnaval, așa că au umplut un vehicul imens cu băieți și fete în costume de epocă. Cu siguranță au fost singurii care au reușit să se apropie de tema impusă.

IMG_1201

Bikerii de la Coyote Ugly au fost și ei printre cele mai apreciați, sâmbătă seara. Reprezentanții clubului au renunțat la ideea de car alegoric, alegând să se prezinte cu mai mulți bikeri însoțiți de fete frumoase. O idee de nota zece care a plăcut celor prezenți la carnaval. Amifitrioană a fost frumoasa Cristina Cioran.

IMG_1187

Petrecăreții de la TAN-TAN au fost de asemenea senzaționali. O căntăreață și un saxofonist care au performat live, asistați de o tânără care dansa într-o cadă plină de spumă dar și de un grup de percuționiști care au creat atmosfera pe tot parcursul defilării, au făcut cu toții deliciul publicului.

IMG_1214

Cluburile Bellagio, Ego și Le Gaga au folosit rețeta clasică. Vehicule mari acompaniate de muzică bună și fete frumoase. Un minus pentru Bellagio care a îmbrăcat un autobuz etajat pe care l-a umplut cu clubberi și un evident plus pentru Le Gaga și Ego, care au investit în culoare și costume, arătând că nu se mulțumesc doar cu participarea.

IMG_1240IMG_1242Și probabil, cel mai trist car alegoric al serii, pentru că trebuia să fie și cineva care să se facă de râs, a fost cel al clubului Fratelli. Un autobuz roșu, banal, care nu a impresionat cu nimic și care a făcut doar act de prezență. Probabil cei de la clubul respectiv n-au luat evenimentul de sâmbătă seara în serios.

IMG_1229Defilarea carelor alegorice s-a încheiat în piațeta Cazino Mamaia. Pe scena Fashion Tv, în fața Regelui Soare, dansatorii au arătat ce au mai bun, performând fiecare un show specific clubului din care fac parte. Rapperul Cabron a întreținut și el atmosfera, chiar dacă a fost lipsit de Loredana Groza, prezentă doar prin intermediul unei filmări. Per total, un spectacol reușit, pe gustul celor câtorva mii de oameni prezenți sâmbătă seară în Mamaia.IMG_1267IMG_1266IMG_1278

 

 

Similar Articles

Comments

  1. Inainte de a zice ca autobuzul ala rosu si banal sa facut de ras era bine daca va informati si voi de unde provine, se foloseste in Londra ca mijloc de trasnport public fapt cunoscut in toata lumea.

  2. nu ati pomenit nimic de carul clubului crema,si asta ca,daca pomeneati restul comentariilor despre celelalte care nu isi mai avea rostu.Carul clubului Crdma a dat clasa la toate.ca doar de asta s-a urcat Mazare pe el.

    • Sigur, nu am pronuntat nimic despre doua care alegorice. Cel de la Crema, intr-adevar interesant. Si cel de la Crush. Asta pentru ca au fost inconjurate de niste bodyguarzi cretini care nu te lasau sa te apropii. Cu aia de la Crush mai aveam putin si ma incaieram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular