Smart furat din Germania, identificat în P.T.F. Negru Vodă

2013-07-10 08.47.55Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Negru Vodă un autoturism marca Smart Forfour care figurează ca fiind furat din Germania.
În data de 09.07.2013, în jurul orei 15.30, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român V.I., în vârstă de 24 ani, care conducea un autoturism marca Smart Forfour cu numere de Germania.
În urma controlului a fost stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania, din data de 28.05.2013.
Cetăţeanul român, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul, de pe un site specializat în tranzacţii auto, fără a cunoaşte că acesta a fost declarat furat.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 2.300 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negru Vodă pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 raportat la art. 208, alin. 1 şi 4 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular