Cele mai tari concerte ale litoralului sunt la Bonton şi Gossip!

Latino-Party-1Începând chiar din această seară; toţi cei prezenţi pe litoral se pot bucura de cele mai tari concerte pe care şi le poate dori un turist. Aşa cum au anunţat, încă de la deschidere, cluburile Gossip din Costineşti şi Bonton Breeze din Neptun, aduc pe litoral cei mai în vogă artişti ai momentului. Dacă săptămâna trecută Smiley şi Delia au încins atmosfera, în această seară, petrecerea începe cu un latino party nebun, organizat la Bonton Breeze din Neptun şi continuă cu un super concert Dj Rynno & Sylvia, organizat în cortul Gossip, de pe plaja din Costineşti. Acelaşi DJ Rynno va continua cu un warm-up, până în jurul orelor 3.00, atunci când la platane va apărea DJ Adrian Eftimie, probabil unul dintre cei mai bine cotaţi DJ români ai momentului.

Loca-Beach-party2

După ce trageţi un pui de somn sănătos, o puteţi lua de la capăt mâine, tot la Gossip, unde e aşteptat Rosario Internullo şi el unul dintre cei mai ceruţi DJ ai momentului.

Sâmbătă e şi ea o zi plină de concerte. La Bonton Breeze din Neptun îl puteţi asculta pe DDY Nunes în timp ce la Costineşti, în cortul Gossip are loc mare concert mare cu trupa Ackent. Aveţi la dispoziţie aşadar, un weekend plin de concerte, începând chiar din această seară, pe care ar fi bine să nu-l rataţi.

Akcent-1

Similar Articles

Comments

  1. Oare Liberty Parade nu face parte din “Cele mai tare concerte ale litoralului”? e cel mai mare concert de pe litoral, si intrare gratis. 13 Iulie pe plaja dintre Saturn si Jupiter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular