25.000 de discuri abrazive contrafăcute confiscate la Constanţa Sud Agigea

abrazivPoliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu reprezentanţii Biroului Vamal Constanţa Sud, descoperind într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China 25.000 de discuri abrazive pentru flex, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 250.000 lei dacă ar fi originale.
În data de 10.07.2013, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.P.F. Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Baia Mare.
În urma controlului au fost descoperite 25.000 de discuri abrazive pentru flex, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 250.000 lei dacă ar fi originale.
Marfa, care purta însemnele distinctive ale unei mărci cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, o persoană de sex feminin cu cetăţenie română, în vârstă de 42 ani, domiciliată în municipiul Baia Mare, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular