Hamza, bătut de bodyguarzii lui Radu Mazăre: “Îmi voi căuta dreptatea în justiţie, nu mai văd cu un ochi!”

hmzUPDATE: Radu Mazare a reacţionat la ProTv: “Era să mă omoare! A fost tentativă de omor””Nu este adevărat ce a spus Hamza. Este exact invers, o să fac plângere împotriva lui. A fost tentativă de omor. Era să mă lovească cu sky jetul, să mă omoare”, a declarat primarul Constanţei.
Fotbalistul Petrolului, Younes Hamza, a fost implicat duminică seară într-un incident care a avut loc în staţiunea Mamaia, de pe Litoralul românesc. Atacantul tunisian a mers pe malul Mării Negre pentru a se relaxa după meciul pe care echipa sa l-a susţinut la Galaţi şi în care el a marcat un gol, dar distracţia i-a fost întreruptă chiar de omul văzut drept garantul acestei, primarul Constanţei, Radu Mazăre.
Potrivit lui Hamza, edilul a început să-l înjure din senin, iar el i-a răspuns cu aceeaşi monedă. Imediat, gărzile de corp ale lui Mazăre au tăbărât pe Hamza cu pumnii şi i-au cauzat acestuia mai multe răni.
“Îmi voi căuta dreptate în justiţie. Nu este posibil aşa ceva, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Nu suntem animale. Sunt sigur că ea fost Radu Mazăre. În acest moment am un ochi vânăt, nu pot vedea cu el. Dacă nu îmi voi găsi dreptatea, voi pleca din România. Martorul meu este Ben Youssef, de la Astra, care a venit şi el în locul unde s-a produs altercaţia”, a spus Hamza la DigiSport. “Nu văd de ce să fie o problemă din punct de vedere fotbalistic această altercaţie în care a fost implicat Hamza. O să vedem care este starea lui şi dacă poate juca până sâmbătă”, a spus şi antrenorul Petrolului, Cosmin Contra.

Sursa: www.prosport.ro

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular