Dispărută de la domiciliu

fataPoliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia ELENEI-VIORICA PAPUC, în vârstă de 19 de ani, din municipiul Constanţa. Din investigaţii s-a stabilit că, la data de 31 iulie a.c., ora 11.30, aceasta a plecat în mod voluntar de la biserica Sf. Ioan Botezătorul situată pe strada I.L.Caragiale, din municipiul Constanţa, împreună cu minorul P. A.-M. în vârstă de 4 ani şi 9 luni şi nu au mai revenit până în prezent la domiciliu. Semnalmente minor: înălţime 0.90 m, greutate 15 – 17 kg, ten deschis, păr şaten tuns scurt, ochi căprui. La data dispariţiei purta o bluză albă cu floricele roşii şi albastre, pantalon scurt de culoare albastră, sandale negre sau pantofi sport de culoare albă.

SEMNALMENTE

– înălţime 1.60 – 1.65 m, greutate 55 kg, constituţie normală, ten deschis, păr negru tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui, urechi normale.

ÎMBRĂCĂMINTE

– tricou de culoare verde, posibil cu un desen pe mâneci, bluză de trening cu fermoar de culoare verde, pantalon blue-jeans trei sferturi de culoare albastră, pantalon supraelastic de culoare alb cu negru, pantofi sport de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 4 Poliţie Constanţa sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel.0241.611.364 int. 20005.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular