Începe turneul campionilor la volei pe plajă

Ursus Beach  Volleyball_previewIn perioada 15-18 august, pe arena “CVM Tomis” de pe plaja “Cazino” din Mamaia, sunt programate intrecerile turneului ”Ursus Cooler Master Beach Volleyball”, turneul campionilor la volei pe plaja.
Competitia se adreseaza profesionistilor. Tabloul principal masculin va avea 16 echipe, in timp ce la fete acesta va numara 12 formatii. In functie de numarul total de echipe inscrise joi s-ar putea organiza si turnee de calificare.
Pentru inscrieri, persoana de contact este Cadar Serhan – 0724.283.106 (presedintele Comisiei de Volei pe Plaja din cadrul FR Volei). La eveniment si-au confirmat deja prezenţa cele mai bune echipe din tara. Catalin Lelea/Adrian Holhos şi Marius Moscovitz/Emil Lung, multipli campioni naţionali si alte nume cunoscute precum Doru Ghimes si Sorina Buz, multipla campioana balcanica. Premiile totale sunt de 2000 euro, 1500 la masculin şi 500 la feminin. Ele vor fi impartite astfel (30% locul I, 20% locul II, 15% locul III, 15% locul IV, 10% locurile 5-6, 7,5% locurile 7-8). In plus, se vor acorda premii constand in echipamente sportive si produse foto din partea sponsorilor.  ”Ursus Cooler Master Beach Volleyball” reprezinta si un criteriu de selectie pentru loturile nationale. In 2013 cel mai bun rezultat la nivel international a fost o medalie de argint obtinuta la Balcaniada de perechea Sorina Buz/Andreea Smultea.
Ne dorim ca prin aceasta competitie sa aducem publicul larg catre voleiul pe plaja. Incercam sa acordam credit tinerilor si, cu o strategie bine planificata, putem califica cativa sportivi la Jocurile Olimpice dn 2020, poate chiar si la Rio de Janeiro in 2016. Pe plan mondial, voleiul pe plaja este unul dintre cele mai populare sporturi si asa ar trebui sa fie si in Romania! – a declarat Serhan Cadar, presedintele Comisiei de Volei pe Plaja din cadrul FR Volei. Finalele vor fi transmise în direct pe GSP TV. Spectatorii se vor putea răcori gratuit cu îngheţată şi bere din partea sponsorilor competiţiei. Se vor organiza şi concursuri cu premii pentru fanii prezenţi la meciuri.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular