Forța Civică: ”Victor Ponta se vrea băiat de cartier”

mihaiOrganizația municipală Constanța a Partidului Forța Civică dezavuează limbajul public de cartier utilizat în ultimele zile de primul-ministru al României, Victor Ponta.
Considerăm că, prin comportamentul său retrograd, care l-ar face invidios chiar si pe liderul nord-coreean, Kim Jong-un, Victor Ponta aruncă în derizoriu credibilitatea instituției primului-ministru, transformând-o într-o mahala grotescă. În istoria României moderne nu a existat niciodată un premier care să utilizeze cu atâta plăcere și naturalețe un limbaj injurios, de tip golănesc. Un astfel de individ, care confundă populismul cu mârlănia, nu a figurat nici în guvernele monarhiste, nici în cele comuniste și nu există nici astăzi, în orice stat civilizat.
Forța Civică din Constanța îi atrage atenția lui Victor Ponta că România nu se guvernează cu înjurături, ci cu măsuri concrete. Din păcate pentru români, măsurile adoptate până astăzi de guvernul USL și susținute de Victor Ponta arată că aceștia sunt complet depășiți de conceptul bunei guvernări. România se află într-o gravă criză guvernamentală și morală atât prin eșuarea clară a programului mincinos de guvernare al USL, cât și prin promovarea în funcții ministeriale a unor indivizi pușcăriabili, agramați, incompetenți sau prost crescuți.
„Atitudinea de golan a lui Victor Ponta ne face pe toți de rușine: românul de rând, credibilitatea clasei politice, imaginea generală europeană a României, totul este afectat și alterat de comportamentul acestui individ. Ce face Ponta reprezintă o atitudine specifică oamenilor mici și nematurizați la timp, care, atunci când nu pot construi ceva încearcă să-și mascheze impotența în spatele unor discursuri demne de toată jena. Îi sugerăm domnului Ponta să lase limbajul de cartier și să treacă la treabă, pentru că românilor le merge mai rău de când domnia sa se află în fotoliul de la Palatul Victoria. Dacă, totuși, Victor Ponta se simte bine atunci când folosește limbajul de cartier, noi îi sugerăm să se simtă cu totul bine și să lase funcția de prim-ministru pentru cea de băiat de cartier, care se pare că i se potrivește ca o mănușă”, a precizat președintele Organizației municipale Forța Civică Constanța, Mihai Petre.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular