A încercat să înșele un reprezentant ISU

telefon-anonim1La data de 21 august a.c., politistii constanteni au fost sesizati de catre domnul colonel Jianu Viorel, seful I.S.U. Dobrogea, cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta l-a contactat telefonic, declarând verbal ca este medic în cadrul unui spital din Constanta, solicitând o suma de bani pentru un tânar care urmeaza un tratament medicamentos.
În urma verificarilor efectuate de catre seful I.S.U. Dobrogea s-a constatat faptul ca persoana care sunase nu era medic în cadrul niciunui spital din Constanta, motiv pentru care acesta a sesizat politistii din cadrul I.P.J. Constanta.
O echipa formata din politistii Serviciului de Investigatii Criminale si Biroului de Investigatii Criminale – Politia Municipiului Constanta a intervenit si l-a prins în flagrant pe M. Roberto Nelu, de 30 de ani, din Constanta, în timp ce primea o suma de bani de la reprezentantii I.S.U. Dobrogea.
În urma investigatiilor efectuate, politistii au constatat faptul ca suspectul mai solicitase si primise diferite sume de bani si de la alte persoane.
Fata de barbat s-a luat masura retinerii pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmând ca la data de 22.08.2013 sa fie prezentat Judecatoriei Constanta cu propunere corespunzatoare.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular