Sâmbătă, Radu Mazăre devine Suleyman Magnificul

afis suleyman v7Primaria Municipiului Constanta si FashionTV Romania va invita sambata, 24 august,
de la ora 21, in Piata Cazino Mamaia, la o editie speciala a CARNAVALULUI MAMAIA 2013:
Primarul Radu Mazare va intra in rolul lui Suleyman Magnificul
Asteptati-va la o petrecere cu show-uri de exceptie si distractie maxima!
Sufletul petrecerii si regele carnavalului va fi nimeni altul decat primarul Constantei, Radu Mazare. Pentru aceasta editie speciala a Carnavalului Mamaia 2013, primarul Radu Mazare se va costuma in Suleyman Magnificul, al zecelea Sultan al Imperiului Otoman si cel mai puternic si cunoscut conducator al secolului al XVI-lea, iar alaturi ii vor sta unele dintre cele mai frumoase fete din Romania, modelele FashionTV.
Atmosfera va fi intretinuta de 11 care alegorice si zeci de animatori ai cluburilor din Mamaia, care vor defila pe promenada si vor oferi reprezentatii pe cea mai impresionanta scena, iar cele mai spectaculoase dintre carele alegorice vor fi premiate in aceasta editie speciala a Carnavalului Mamaia 2013.
Pentru a fi siguri ca nu ratati niciun moment al petrecerii, puteti veni inca de la ora 20 in parcarea Telegondola Perla, acesta fiind locul din care vor porni carele alegorice spre Piata Cazino. Parada carelor alegorice este o actiune de promovare a brandului statiunii Mamaia drept una dintre cele mai fashion si atractive destinatii de vacanta din Europa. Evenimentul este sustinut de Asociatia Patronala Mamaia si Asociatia Litoral Delta Dunarii.
Intrarea la eveniment este libera.
Cluburi participante cu care alegorice: Ego, Fratelli, Bellagio, Coyote Ugly, Luv, Crema, Crush, Tan Tan, Le Gaga, Megalos, Princess.
Carnavalul Mamaia 2013 face parte din programul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular